CLINICA GARO

Ortodòncia a Manresa

Tractament d'ortodòncia a Manresa: convencional i Invisalign.

Ortodòncia a ManresaOrtodòncia de brackets convencional

Es tracta d'un tractament odontològic que busca corregir els defectes i col·locació de les dents. Aquestes alteracions poden ser de posició dental, apinyament o de mossegada, dificultant la funcionalitat o propiciant l'aparició d'altres malalties.

A Clínica Dental Garó treballem diversos sistemes d'ortodòncia convencional de brackets metàl·lics, de ceràmica o estètics, tant per a nens com per a adults.

Si busques un tractament d´ortodòncia a Manresa, Garó treballa amb la firma Invisalign, que ha revolucionat el concepte d'ortodòncia, sense filferros, brackets ni altres peces mòbils, proporcionant correcció en un tractament menys invasiu i més estètic.

Quan utilitzar Invisalign?

Cada persona té unes circumstàncies concretes i s'ha d'avaluar de manera diferent. L´Invisalign pot utilitzar-se per a casos d'apinyament, espais interdentals amplis i sobremossegades o profusió.

És igual l'edat que tinguis, avui és un bon dia per començar a somriure. A Clínica Dental Garó estudiarem el teu cas, per indicar-te el tractament més encertat.

 

Clínica Dental Garó

  Passeig Pere III 90 Entr 1a Zona de la Ben Plantada,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 877 44 34

  628 876 296