CLINICA GARO

Dentistes a Manresa

Dentistes a Manresa

Clínica Dental Garó té un equip de dentistes en el seu centre privat a Manresa amb alta especialització en el camp estètic dental.

Situada a la zona Ben Plantada, la nostra clínica té una trajectòria de més de 30 anys a Manresa i amb 10 anys en mans del nostre equip professional.

Clínica amb una llarga trajectòria de més de 30 anys

Som un centre privat, que no treballa per mútues ni asseguradores, el que ens confereix una independència completa, per poder trobar el tractament més adequat per a cada cas.

Centre privat

Encara que treballem l'odontologia general, l'equip de dentistes a Manresa de Clínica Garó està especialitzat en estètica dental. El nostre cirurgià és el prestigiós Dr. Pere Baldoma Salxench, implantòleg i protèsic, Llicenciat en Odontologia per la UIC i Màster en Cirurgia i Implants UdL, amb múltiples publicacions, revista Dental Dialogue o de la revista Dental labor.

Especialistes en implantologia i estètica dental

A l´equip de dentistes a Manresa de la Clínica Garó tenim al Doctor Adrià Mirabet Bonet, a l'àrea d'odontologia general i amb el Doctor José Antonio Castro Ruiz, com ortodontista.

Vols tornar a somriure? Busques un tractament que sigui efectiu i adequat pel teu problema bucodental? Confia en especialistes contrastats. Demana cita prèvia i el nostre equip de dentistes a Manresa avaluaran el teu cas.

 

Clínica Dental Garó

  Passeig Pere III 90 Entr 1a Zona de la Ben Plantada,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 877 44 34

  628 876 296