CLINICA GARO

Implantologia dental a Manresa

Implantologia dental a Manresa

Tractament dental d'implantologia: recuperem la funcionalitat i estètica de la teva dentadura.

Els implants dentals busquen restaurar la funció dentària, mitjançant la col·locació d'arrels artificials, on després s'instal·li la pròtesi dental fixa o removible.

A Garó ens valem de materials de contrastada fiabilitat de laboratoris de confiança pels tractaments d´implantologia dental a Manresa.

El tractament d'implantologia és desenvolupat pel Dr. Pere Baldoma Salxench, cirurgià implantòleg i protèsic, de reconegut prestigi al sector.

Treballem seguint una sèrie de fases en la col·locació de l'implant i de les pròtesis dentals a Manresa.

Fase 1: Avaluació

Mitjançant radiografia de la boca, el cirurgià implantòleg avaluarà l'estat de l'os, ja que l'absència dental pot suposar l'impediment de col·locació d'implants dentals.

L´implantòleg avaluarà si el tractament és o no viable, igual que si fos necessari realitzar algun altre tractament previ (periodòncies, extraccions, empastaments...)

Fase 2: Preparació quirúrgica

A la cirurgia, prepararem l'os per a la recepció de l'implant.

Un cop col.locat el cargol de l'implant, el pacient haurà d'esperar (amb seguiment del professional). El cirurgià implantòleg elaborarà un motlle, que enviarà al laboratori, per a la fabricació a mida de la peça.

Fase 3: Col.locació de la pròtesi

A l'última cita, l´implantòleg col·locarà la pròtesi a la peça dental de subjecció.

 

Clínica Dental Garó

  Passeig Pere III 90 Entr 1a Zona de la Ben Plantada,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 877 44 34

  628 876 296

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.