CLINICA GARO

Estètica dental a Manresa

Carilles i blanquejament dental a Manresa, els últims tractaments d'estètica pel teu somriure.

Estètica dental a ManresaBlanquejaments dentals

Els blanquejaments dentals són tractaments estètics que persegueixen recuperar el blanc natural de les dents, per a aconseguir el to adequat, en un somriure natural i saludable.

Tabac, cafè... El pas dels anys i alguns hàbits dolents deterioren el to natural de la dentadura, ocasionant una aparença bruta i desgastada.

A Clínica Dental Garó treballem amb l'última innovació en tractaments estètics de blanquejament dental a Manresa. Acosta't al nostre centre dental i t'assessorarem. Recorda que la primera consulta és gratuïta.

Carilles dentals

Les carilles dentals són un tractament d'estètica dental, que consisteixen en petites làmines que milloren l'aparença d'una o diverses peces dentals. També són conegudes com a "facetes dentals" i s'enganxen a la part externa de la dent, per corregir petits trencaments dentaris o per exemple una forma anti-estètica, una mida determinada. Les carilles de composite són la solució perfecta per complementar, per exemple, un tractament d'ortodòncia o per millorar l'aparença d'una sola dent. Quan hi ha diverses peces afectades per una estètica irregular, el doc-tor avaluarà un tractament més adequat a la circunstància concreta.

Neteges dentals

Tenim cura de la salut bucodental de tots els nostres pacients. Per això, realitzem un seguiment preventiu, per evitar lesions, amb una correcta higiene.

Periodòncia

Les malalties periodontals neixen per acumulació de tosca entre les dents, ocasionant la inflamació i deteriorament de la geniva, també coneguda com gingivitis.

Amb la periodòncia, realitzem una neteja bucal profunda, per eliminar la tosca interdental i evitar l'aparició primer de la gingivitis i posteriorment de la periodontitis.

 

Clínica Dental Garó

  Passeig Pere III 90 Entr 1a Zona de la Ben Plantada,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 877 44 34

  628 876 296